Dom > Новости > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас
Блазе Спортсвеар Цо., Лтд
Тел: + 86-769-82633350
Факс: + 86-13316439501
Е-маил: францис@блазеспортсвеар.цом
Адреса: 4. спрат, бр. 8, Луиуан пута, Лубиан село, град Часхан, Донггуан, Гуангдонг, Кина (континентални)
Квалитет кључа за спортску одјећу - избор одговарајуће тканине
Jul 07, 2018

Квалитет кључа за избор спортске опреме - одабир одговарајуће тканине

fabric market1.jpg

У области произвођача, у циљу производње производа високе квалитете и вруће продаје, кључни корак је избор добрих и прикладних сировина за те фабрике , посебно за произвођаче одјеће. Током производне процедуре спортске опреме, важно је одабрати добру тканину. Донггуан Блазе Спортска одећа је професионални произвођач дигиталних сублимационих одеће, углавном нудимо све врсте различитих спортских предмета. Према захтевима наших клијената, бирали смо одговарајућу и квалитетну тканину како бисмо задовољили њихове потребе. Трудимо се да наши клијенти буду задовољни и сигурни.

fabric market3.jpgпастедГрапхиц.пнг

Постоје строги стандарди након куповине платних материјала дугим роком:

1, знати тканину дубоко: углавном из оних аспеката, као што су састојци, текстура, густина, ГСМ, дужина тканине, дебљине, технологије и тако даље.

2, Познати добављаче дубоко: упоредили смо 3 или више производа добављача за исту тканину, провјерити њихов квалитет и вријеме обнове.

3, Урадите званичан спој: такође ћемо потписати компакт са нашим добављацима тканина. За нас и наше клијенте је јака заштита која може дуго да добије исту квалитетну тканину.

fabric market3jpg.jpg

fabric market2.jpg

Наш колега за куповину био је на тржишту материјала који је одабрао одговарајућу софтболну и хокејску дресуру за једног купца из САД ове недеље, коначно га пронађе након упоређивања различитих материјала и фотографисања за потврду. Наш пријатељ из САД био је стварно задовољан нашим радовима и изразио наду да ће сутра сарађивати с нама.

пастедГрапхиц_1.пнг

fabric.jpg

Inače

Цопиригхт © Блазе Спортсвеар Цо., Лтд. Сва права задржана.