Dom > Знање > Sadržaj
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас
Блазе Спортсвеар Цо., Лтд
Тел: + 86-769-82633350
Факс: + 86-13316439501
Е-маил: францис@блазеспортсвеар.цом
Адреса: 4. спрат, бр. 8, Луиуан пута, Лубиан село, град Часхан, Донггуан, Гуангдонг, Кина (континентални)
Мајице по намени
Jun 13, 2018

1. Робне мајице: мајице које су намењене тиражу конвенционалних добара од социјалних потрошача.

2. Рекламне мајице: мајице са циљем ношења реклама припадају типу рекламних медија, а њихов садржај може бити комерцијални огласи или политичка реклама, огласи јавног сервиса и слично.

3. Туристичке мајице: Туристичке мајице имају значајну позицију на тржишту спољних сувенира. Туристичке атракције, места историјског значаја и културни пејзажи морају бити праћени великим бројем туристичких мајица и продавница мајица. Туристичке мајице су најбољи израз националне културе, регионалне културе, културе обичаја и културе, културе природног пејзажа и политичке историје и културе.

4. Групе мајице: Велике међународне друштвене организације, мали тимови, бендови и њихове мајице су увек поносни.

5. Мајице за мајице: главне историјске теме, културни и забавни пројекти, политичке активности и славни забавни догађаји такође ће се одразити на мајицама како би задовољили жељу народа за учешће и комеморацију. На примјер, тема повратка Хонг Конга у 1997. годину, тема свјетског првенства 98 је донијела огромну плажу мајица и остварила значајне социјалне и економске предности.

6. Мајице за мајчину: Многа дизајнерска одећа често производи сопствене брендиране мајице да би постигла име (рекламни ефекат).


Relevantne industrije znanja

Цопиригхт © Блазе Спортсвеар Цо., Лтд. Сва права задржана.